36η Πρόσκληση σύγκλησης της Δημοτικής Επιτροπής

28 Σεπτεμβρίου 2026

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Σημείωση: 1) Έχει προκύψει ένα θέμα που αφορά την εξουσιοδότηση στον Δικηγόρο κ. Ιορδανίδη Παγκράτιο για την συζήτηση της αριθ. ΑΓ339/26.09.2025 αγωγής του κ. Δαλακάκη Δημητρίου κατά του Δήμου Προσοτσάνης, ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας. Το θέμα είναι έκτακτο διότι πρέπει να ληφθεί η απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής πριν τη δικάσιμο, όπου είναι στις 06/10/2026.

2) Έχει προκύψει ένα θέμα που αφορά την έγκριση του Πρακτικού 3 (κατακύρωσης) για την «ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΣΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2026-2027 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΚΗΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ». Το θέμα είναι έκτακτο και πρέπει να ληφθεί άμεσα η απόφαση της Δ.Ε., ώστε να καταστεί δυνατή η έναρξη της παροχής της υπηρεσίας το συντομότερο δυνατόν και να εξασφαλιστεί η αδιάλειπτη σίτιση των μαθητών.

Καλείστε να προσέλθετε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στις 29-09-2026 ημέρα Τρίτη και ώρα 08.30 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα:

  1. Εξουσιοδότηση στον Δικηγόρο κ. Ιορδανίδη Παγκράτιο για την συζήτηση της αριθ. ΑΓ339/26.09.2025 αγωγής του κ. Δαλακάκη Δημητρίου κατά του Δήμου Προσοτσάνης, ενώπιον του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Καβάλας.
  2. Έγκριση του Πρακτικού 3 ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης και κατακύρωση του ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού με τίτλο: «ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ – ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΔΡΑΜΑΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΣΑ – ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΗΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Ως Πρόεδρος της ΔΕ

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ